banner78
banner12

Bir süre önce kaleme aldığım yazımda şahsımın 1 yıl boyunca telefonlarının paralel yapının Edirne’deki elemanları tarafından illegal bir şekilde dinlendiğini yazmıştım…Edirne Emniyet Müdürlüğü içindeki yapılanmaları öylesine bir kemiğe bürünmüş ki;ilk etapta baktığınızda kırmanız mümkün değilmiş gibi görünüyor amma,bir anda Allah’a inandıklarını söyleyen bu münafıklar ilahi adaletle karşı karşıya kalıverdiler.

Yılladır bu işi yapan biri olarak Edirne Emniyet Müdürlüğünün tüm birimleri ile iç içe olmuş,ağabey kardeş,hatta dahada öte gitmiş can, ciğer olmuş bir bütünün parçaları gibi çalışıyorduk.

Ne olduysa bıçak gibi bazı şeylerin kesilmeye başladığını, kendimin nedenini bilmediğim bir şekilde özellikle birkaç şube tarafından dışlanılmaya başlayan bir kişi olduğumu anlamaya başlamış,oradaki dost ve arkadaşlarımdan da hakkımda dosyalar tutulduğunun duyumunu almıştım.Kim neden ve ne için hakkımda dosya tutar bilgi toplardı anlamamıştım ama yüzüme gülenlerin aslında arkamdan adiliklerle dolu bir senaryo içinde olduğunu ilk günden buyana anlıyor, yüzüme gülenlerin tıpkı onlar gibi bende yüzlerine gülüyordum.

Onlar benden bir farkla üstündüler.Beni dinliyor,izliyor elimde olan bilgileri kimlerle paylaştığımı öğrenerek gerek şantaj yolu ile gerekse tahdit ile birilerinden hizmet adına nemalanmaya çalıştıklarını biliyordum.

Aklım sırrım ermiyor ve halada kesmiyor.Yahu devletin en güvenilir birimlerinde çalışan haylazların yaptıklarına bak…

Geçmiş yıllarda Edirne Emniyet Müdürlüğü’nün il genelinde ne kadar başarılı işlere imza attığını burada yazmaya kalkarsam 3 gram eroin veya 50 gram bonzai ile bu işlerin olmadığını bazıları anlar sanırım.Öyle 3 gram mal için şova yönelik birazda omzundaki yıldızları parlatmak adına Edirne ilini bir uyuşturucu batağı,bir alkolik yuvası gibi göstermek için kent semalarında helikopter uçuranlar,masumların canlarını yakarak sonrada bir şeymiş gibi yandaş medyasına haberleri servis edenler bugün o mazlumların bedduasını almıştır.

Söz konusu şubede kendini “hizmete” adamış çapraşık yapılar,haberleri servis ederken Emniyet Müdürlüğü basın bürosu mantığı ile değil,ben hariç çapraşık yapıya yakın olan medyacılar üzerinden haberleri servis ederek adeta renklerini belli etmişlerdir.Defaten kendilerini aramama ve uyarmama rağmen 3 maymunu oynamış hep masum edebiyatı yapmışlardır.

Az önce ifade ettiğim gibi; bugün Edirne cadde ve sokaklarında satılan ve bonzai adı verilen uyuşturucu madde ve benzeri içerikteki ilaçlar artık çocukların elinde köşe bucak satılmakta.Yıllar önce Edirne Emniyet Müdürlüğü’nün elemanları operasyon yaptı mı,yer yerinden oynar,kilolarca uyuşturucu madde ele geçirir reklamı da sevmezdi.Ellerinde helikopterde yoktu ama vurdu mu ses gelirdi.Malum dönemdeki gibi fos çıkmaz 3-5 gramla ağızlara birer parmak bal çalmazdı.

Aradan geçen zamana bakıyorum da sizlere tertemiz teslim edilen sokaklar adeta pisilik yuvasına dönmüş…

Nedenine gelince? Devletin sizlere teslim ettiği makamları devlete karşı kullanmak,imkanları vatandaşların aleyhine çevirerek başka amaçlarda kullanmak ve dahası bunları elde saklamak.Yahu kardeşim onu,bunu,beni dinleyeceğine,izleyeceğine gidip bu satıcıları,bu gerçek örgütleri dinleseydin,izleseydiniz,bu gün Edirne bunları konuşmaz,bende bu yazıyı yazmadım.

Nihayetinde beklenen oldu ve geçte olsa birileri uyandı.Zarif tayin atamaları ile çapraşık yapıyı dağıttılar.

Canınız sıkıldı Balkanlar’a gittiniz.Orada kimlerle ne konuştunuz?Ne malzeme verdiniz acaba çok merak ediyorum doğrusu?…Hadi birileri ülkesi için çalışıyor.Peki siz kim için çalışıyorsunuz?Çok merak ediyorum doğrusu…Ha bu arada elbisenin neden bol geldiğini şimdi daha iyi anlıyorum…..Balkanlar adamı yorar!....

Neyse Başbakan düğmeye bastıda,sizden kurtuluyor bu millet.

Yeni oluşan şubeler,yeni oluşan müdürlükler ve başına getirilen adam gibi adamlar sayesinde artık Edirne rahat bir nefes alacak.Yeni Emniyet Müdürü bunların başında yıldızı parlayan, insandan anlayan, halka hizmet hakka hizmettir düsturunu en iyi bilen bir adam.Her şeyden önce ülkesini seven,kendini işine adayan bir adam.

Şimdi göreceğim ve sizde görün.Eski tüfekler geri geldi.Yolsuzlukları yazmamıza rağmen üzerine gitmeyip oralardan nemalananlar kendini çapraşık yapının Trakya sorumlusu sananlar.Bakın görün sokakta mücadele nasıl olur,uyuşturucu satıcılarına nasıl ket vurulur.Sokaklar itten kopuktan nasıl arındırılır,bu aslan evlatlarından bunu öğrenin.Yahu bir tane çıkarttığınız organize iş gösterin be!Gösteremezsiniz çünkü kendiniz organizenin içindeydiniz.Çalışacak elemanı bile çalıştırtmadınız,köşe bucak savurdunuz.Milleti polislikten soğuttunuz.

Neyse fazla derine girmeyeyim, kıssadan hisse keseyim.Bu dakikadan sonra artık Edirne çalışan bir emniyet görecek.Sadece halkın emniyeti için var olan bir kadro görecek.Bizde bunu bekleyip göreceğiz…. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.