banner78
banner25

Zaman destekçilerine gözaltı!

Fethullahçı Terör Örgütü FETÖ/PYD yapılamasına yönelik sürdürülen çalışma neticesinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bu sabah Edirne’de 7 kişiyi gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre 14 Aralık operasyonu kapsamında gözaltına alınan Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı ve Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca gibi gazetecilerin de aralarında bulunduğu kişilerin lehine 19 Aralık 2014 günü Edirne Adliyesinde yaklaşık 200 kişinin katıldığı hükümet aleyhine protesto gösterisi yapılmıştı.

O dönemde ki gözaltıları protesto etmek için Edirne Adliyesi önünde toplanan grubun hükümet aleyhine protesto etmesinden yola çıkan Edirne Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Cumhuriyet Savcısı’nın izni ile protestoya katılan 12 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarttı.Sabah şahısların evlerinde yapılan arama ve inceleme neticesinde 12 kişiden 7’si adreslerinde bulunarak ifadeleri alınmak üzere Edirne Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne getirildi.

 19 Aralık 2014 günü Edirne Adliyesi önünde “Herkes sussa Zaman susmaz”, “Zaman'a sahip çıkma Zaman'ı”, “Özgür basın susturulamaz” ve “Medyaya darbe” yazılı pankartlar açılmış ve sloganlar grup tarafından atılmıştı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30