banner78
banner25

Yüzde 15 indirimli kullanacaklar!

Edirne Belediyesi, Trepaş firmasıyla ortaklaşa imzaladıkları protokolle elektriği %15 indirimli kullanacak.

Edirne Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıya Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Trepaş Satış ve Piyasa İşlemleri Müdürü Taylan Genç, Edirne Belediye Başkan Yardımcıları Selçuk Çakır, Hüsnü Güler ve Hakan İşcan, Müşteri Hizmetleri ve Edirne Perakende Hizmetleri Müdürü Nihat Ülkücü, Edirne Perakende Hizmetleri Sorumlusu Orhan Başkurt, Trepaş Satış Uzmanı Mahmut Pehlivan katıldı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, ‘‘ Edirne Belediyesi olarak bundan sonra Trepaş ile imzaladığımız satış protokolü sayesinde elektriği indirimli kullanacağız. Bundan önceki dönemden kalan borçlarımızı yapılandırdık ve Edirne Belediyesi olarak yaklaşık 7-8 aydır borcumuzu istikrarlı bir şekilde ödemeye devam ediyoruz. Bugün Trepaş ile indirim noktasına geldik, imzalayacağımız protokolle de yeni bir ihale yapana kadar, Trepaş firmasından aldığımız elektriği 12 ay süreyle %15 indirimli alacağız. Edirne’ye, Belediyemize, Edirnelilere hayırlı olmasını diliyorum. Trepaş’a bugüne kadar gösterdiği anlayış ve indirim için teşekkür ediyorum’’ diye ifade etti.

Trepaş Satış ve Piyasa İşlemleri Müdürü Taylan Genç, ‘‘ Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan göreve geldiği günden bu yana istikrarlı bir şekilde hem güncel borçların hem de yapılandırılan borçların ödenmesinde görevinin hakkını yerine getirdi. Bu konuda gösterdiği iyi niyete ve çabaya çok teşekkür ediyoruz. Bugün itibariyle Edirne Belediyesine yönelik olarak imzaladığımız protokolün hayırlı olmasını diliyoruz. Amacımız, uzun yıllar elektrik satış hizmeti vereceğimiz tüm müşterilerimize daha kaliteli ve sürdürülebilir, değer yaratan hizmet sunmaktır. Edirne Belediyesi’nin hizmetlerimizden ve indirimlerimizden faydalanması bizim açımızdan gurur verici. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a işbirliği için teşekkür ederiz.’’ dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30