banner78
banner25

Yolunuz çökebilir!
Her gün binlerce aracın seyrettiği kent içi yolların üst yapısının bozuk olduğu alt yapısının da bozuk olduğu bir kez daha gözler mönüne serildi.
500 evler Polis lojmanları yakınlarında bulunan bir caddede meydana gelen bir çukur binek türü bir otomobilin adeta ön lastiklerini yuttu.22 HL 777 plakalı resmi bir kuruma ait olan aracı ile evinin önünden hareket eden Sait Ercanseyir halindeyken bir anda yoldaki çukura düştü.Yağan yağışlardan dolayı alt yapısı zayıflamış olan yolda meydana gelen çökmede şans eseri yaralanan olmadı.Çukura düşen aracı çıkartmak için uzun süre uğraş veren sürücü Sait Ercan kendi imkanları ile aracının düştüğü çukurdan çıkartamayınca çekici çağılrıldı.Uuzn süren uğraşlar sonrasında araç bulunduğu yerden çıkartıldı.Araçta maddi hasarın meydana gelmediğini belirten Ercan olay yerinde ayrıldı.
Olayı gören vatandaşlar ise “bu yollarda tonajlı araçlarda seyrediyor.Birinin düşmesi durumunda neler olacağını düşünmek bile istemiyoruz.Önceden çukura düşen insan haberlerini biliyorduk.Ama Edirne’mizde çukura düşen araba haberlerini artık sıkça duymaya başladık”dediler.
Otomobil sürücüsü Ercan,ise su birikintisinden geçerken yolun bir anda çöktüğünü belirtti. Ercan, ''Yol yağış nedeniyle su ile kaplıydı. Geçerken bir anda çöktü ve ön tekerlekler çukurun içine düştü'' dedi.
Edirne Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, yağışın akşam saatlerine kadar aralıklarla devam edeceğini son 24 saatte metrekareye 31 kilogram yağış düştüğünü belirtti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30