banner78
banner25

Yine aynı caddeler!

Edirne'de akşam saatlerinde başlayan ve aralıksız süren sağanak,kentte bazı caddelerin göle dönmesine neden oldu.

Kısa sürede etkisini gösteren sağanak, bazı ana cadde ve ana arterlerde su birikintilerinin oluşmasına neden olurken alçak kesimlerde kalan bazı caddelerinde suyla kaplanmasına sebep oldu.

Yağmur özellikle Talatpaşa asfaltı başta olmak üzere, Doktor Sadık Ahmet Caddesi ve Güngör Mazlum caddelerinde yoğun su birikintileri oluşmasına neden oldu.Su birikintisinin yaşandığı caddelerde alt yapı tamamen felç olurken,trafik ekipleri yoğun suyla kaplı caddelere şerit çekerek araç trafiğine kapattı.

Bazı vatandaşlar evlerinden iş yerlerine veya bakkala gitmek için apartman girişlerinden çıkamayarak beklemek zorunda kaldı.

Bir araç sürücüsü ise kanalizasyon kapağının açılması sonrasında aracının ön sol tekerleğinin logar kapağına girmesine engel olamadı.

Her yağış sonrası yaşanan manzaraya ise vatandaşlar tepki gösterdi.Özellikle Sadık Ahmet Caddesinde yaşanan sorundan dolayı vatandaşlar belediye ekiplerine seslenerek her yağış sonrası aynı sorunu yaşadıkları ve çaresizlik içinde kaldıklarını belirttiler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30