banner137
banner25

Yeşil alana üç ayrı bina yapılacak!
Edirne Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yapılan talep doğrultusunda Şükrüpaşa mahallesi Jandarma kavşağı karşısında bulunan alanda yapılması düşünülen dernek binası için ilk çalışma bugün başladı.
Belediyeden alınan yasal izinler sonrasında bahse konu alana gelen ekiplerin ilk olarak yeşil talanına başladığı ve alanda bulunan ve inşaat sahası içinde kalan ağaçları yerinden söktüğü görüldü.
Yeşil alana inşaat izni verilmesi sonrasında başlayan çalışmaları görüntülemek ve yeşil alan talanına dur demek adına haber yapmak için gittiğimiz alanda karşılaştığımız dernek başkanı Selahattin Pınar ise yeşil alan talanı yapmadıklarını iddia ederek “biz burada dernek binamız için tüm Edirnelilerin istifade edebileceği bir alan yaratmaya çalışıyoruz.Her şeyimiz yasal.Ağaçların bazılarını söküyoruz.Ama biz yerine başka ağaçlar dikeceğiz.Bunun altında kimse bir şeyler aramasın”diyerek görüntü almamıza hem tepki gösterdi hemde bilgi verdi.
Pınar önümüzdeki süreçte yüksek gerilim hatlarının kaldırılacağını,ve üç ayrı yapıdan olmak kaydıyla binaların yapımına başlanacağı belirtti.
Vatandaşlar ise bu tür dernek binalarının yapılması ile yeşil alan talanının yapıldığını ve bış bırakılmasının daha manidar olduğunu ifade ettiler.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
edirnelimemur 12 yıl önce

yoruma gerek, bu fotoğraf yılın fotosu. kim çektiyse helal olsunn

banner30