banner78
banner25

Yenikadın köylüleri yağmur duasında bir aradaydı!

Nisan ayının gelmesiyle yağmur duasına başlayan üretici ve köylüler Mayıs ayı içerisinde de yağmur ve şükür duasına devam ettiler.

Edirne merkeze bağlı Yenikadın köyünde bugün düzenlenen yağmur duasına çok sayıda köylü ile davetliler katıldılar.Son bir haftadan bu yana yağan şiddetli yağışlar sonrasında güneşin yeniden yüzünü göstermesi ile şükür dualarına başlayan köylüler bu yıl için yeterince rahmet aldıklarını ve bereketli bir yıl geçireceklerine inandıklarını belirterek Yaradan’a ellerini açtılar.

Yenikadın köyü sosyal tesislerinde gerçekleşen yağmur duasına Ak Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen,Ak Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe,CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı,İl Genel Meclis Başkanı CHP’li Mehmet Geçmiş,CHP İl Genel Meclis üyesi ve Ziraat Odası Meclis Başkanı Erdal Akgün katılırken köy muhtarı Sedat Tosun köyünde düzenlenen yağmur duasına katılımdan son derece memnun olduğunu belirterek bu yılın bereket getirmesi dileklerinde bulundu.

Yapılan duaların ardından etli pilav ikramı sonrasında etkinlik son buldu. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30