banner78
banner25

Yediğiniz et Yunanistan'dan olabilir!
Edirne Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler kaçak ete geçit vermiyor.
Edinilen bilgiye göre Yunanistan'da kesilen büyük ve küçük baş hayvanların etlerini Meriç nehrini kullanarak kaçak yollarla ilimize getiren ve ucuz yollu olarak restoran ve bazı işletmelerle kasaplara sattıkları belirlenen iki kişi dün akşam 3.5 ton et ile yakayı ele verdiler.
Yunanistan’dan Meriç nehri üzerinden kaçak et getirileceği bilgisi alan Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. İpsala İlçesi’ne 9 kilometre uzaklıktaki Yunan sınırını oluşturan Meriç nehri kıyısındaki Sarıcaali Köyü’nde kaçak etleri traktör römorkuna yükleyen Nihat Ş. ve Sinan S., jandarma ekiplerince dün gece köy çıkışında durduruldu. Römorkta yapılan aramada Yunanistan’dan getirildiği belirtilen 3 ton 650 kilo kaçak et ele geçirildi.
Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alınırken, kaçak etler imha edilmek üzere Edirne Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’ne teslim edildi. Soruşturma sürüyor.


banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30