banner78
banner25

Yarım kalan işi bitirmeye geldi!

Bölgesel Amatör Bal Ligi 12’nci grupta mücadele eden ve ligdeki sıralamasını 5’nci sırada sürdüren Edirnespor “yarınlara yeni umutlarla” diyerek gelecek sezonda çalışacağı antrenör’ü ile sözleşme imzaladı.

Hüseyin Aydoğan’dan boşalan teknik adam yerine 2013-2014 sezonunda Edirne Gençlik Spor Kulübünü çalıştıran Kaya Tevfik Saygılı’yı getiren Edirnespor yönetimi, tesislerde bugün düzenlenen imza töreni ile Saygılı döneminin resmen başlamasını sağladı.

Edirnespor’un başarıyı yakalayabilmesi için her türlü girişimi yapacaklarını düzenlenen basın toplantısında dile getiren kulüp başkanı Savaş Üner “geçmişte yaşadığımız sıkıntıları yaşamamak adına kadromuzda revizyona gidiyoruz”diyerek ilk hareketi Teknik adam değişikliği ile gerçekleştirdiklerini sağladı.

İmza töreni öncesinde açıklama yapan Kulüp Başkanı Şavaş Üner “Biliyorsunuz, Pazar günü ligler bitiyor ve haftalar öncesinde Kocaelispor şampiyonluğu garantiledi. Kendilerini tebrik ediyoruz. Geçtiğimiz sene Belediye Başkanımız Recep Gürkan öncülüğünde Edirnespor GK ile Edirnespor’u birleştirdik. Transferlerde biraz geç kaldık. Bu sene ligler bitmeden önce çalışmalarımıza başlama kararı aldık.Hocamız Hüseyin Aydoğan ile yollarımızı ayırdık. Kendisi ayrılmak istediğini söyledi bizde yönetim olarak kabul ettik. Ve yeni Hoca arayışlarına başladık. Edirne’yi iyi bilen önceki yıllarda Edirne ile çalışmış hırslı,başarılı  Antrenör Kaya Tevfik Saygılı ile anlaşma sağladık. Edirne’mize hayırlı olsun” dedi.

Takımın başarısı için teklifi kabul ettiğini söyleyen başarılı teknik adam Saygılı ise “O sezon birinci olduk ama Paly-Off’u geçemedik. Benim burada yarım kalan bir işim vardı. İnşallah onu tamamlamak için buradayım. Beklentinin yüksek olduğunu 2 sene öncesinden görüyordum.Biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bu bir ekip işidir. Sadece teknik kadro, yönetim değil, bütün şehir el ele vererek yukarı çıkılabilir. İyi takım kurmaya çalışacağız, iyi oynamaya çalışacağız. Allah hepimizin yardımcısı olsun”şeklinde konuştu.

Saygılı, oyuncu kadrosu oluşturmak için sürekli maçları izlediğini ifade ederek, “Her bölgeye gidip maçları izledim. Şuanda elimizde oyuncu kadrosu var. Daha bu hafta sonu maçlar var, play-off’lar var. Onları izleyeceğiz net bir şey oluşturacağız. Amacımız mümkün olduğu kadar kısa sürede takımı oluşturmak. Bu ligi bilen oyuncuları almaya çalışacağız. Sahada herkese güven veren bir takım oluşturmak istiyoruz” diyerek şehrin takıma sahip çıkması gerektiğini kaydetti.
 

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30