banner137
banner25

Yargı ile dalga geçiyorlar!
Evrakta Sahtecilik suçundan hakkında 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istemi ile Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianame ile Edirne 2 Asliye Ceza Mahkemesinde dava açılan Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin oğlu Edirnespor G.K. spor kulübünün başkanı Hakan Sedefçi bugün görülen duruşmasına yine gelmedi.
Davanın açılmasının üzerinden 6 ay geçmesine rağmen görülen 4 davaya mazeret beyan ederek katılmayan Hakan Sedefçi için bugün mahkemeden zorla getirme kararı çıktı.
Bugün görülen davaya sanık Hakan Sedefçi’nin avukatlarının da katılmaması dikkat çekerken mahkeme hakimi tarafından okunan dosyada ortaya sunulan mazeretlerin geçerli olmadığı ve verilen dilekçelerin reddine karar verildi.
Dava sürecini takip eden bazı gazeteciler tarafından eleştiri konusu olan davada Yargı ile adeta dalga geçildiği yorumlarının yapılması dikkat çekti.Mahkeme hakimi tarafından davanın 27 Kasım 2012 tarihine ertelenmesi ve sanık hakan Sedefçi’nin zorla getirilmesine karar verildi.
Edinilen bilgiye göre hakkında Evrakta sahtecilik suçundan dava açılan Hakan Sedefçi’nin sahte diploma olayı ile ilgili bugüne kadar mahkeme huzuruna gerek avukatlar gerekse kendisi tarafından hiçbir belgenin yada yazılı bir açıklamanın verilmediği öğrenildi.
Bilindiği gibi Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü mezunu olan Hakan Sedefçi’nin 4 yıllık sözde eğitim ve öğretimi sonrasında okulundan mezun olmadığı ve aldığı diploma ile noterde tasdik ettirilen evrakını askerlik şubesine sunarak vatani görevini elindeki diploma ile kısa dönem yaptığı iddia ediliyor.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adliye calisani 11 yıl önce

hakan sedefci durusmadaydi hakimin odasina bile geldi avukati istanbuldan gelirken buyukkaristiranda selden kopru yikildigi icin avukati yetisememis kulagimla bu bilgiyi verdigini duydum haber yaparken iyi arastirin...

banner30