banner137
banner25

Yardımcı'ya teşekkür!
Edirne Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Enver ÇEVİK ve Disiplin Kurulu Başkanı H.Oral LEVENDER TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Başkanı Mustafa YARDIMCI’yı ziyaret ettiler.
 
Mustafa YARDIMCI ile bir süre görüşen ESMMMO Başkanı Enver ÇEVİK ''Bağkur tevkifatları yüzde 1'den yüzde 5'e çıkmıştı, sizlerinde talepleri doğrultusunda Sayın Bakanımızla yaptığınız görüşmeler sonunda yüzde 5 olan tevkifatlar yüzde 1'e düşürüldü, kayıt dışını önleme acısından bu çok önemliydi. Bu çabalarınızdan dolayı size ve sizin aracılığınızla TOBB Yönetimine de teşekkür etmek istiyoruz.” dedi.
 
Mustafa YARDIMCI’da Yeni Türk Ticaret Kanunu konusuna değinerek ticaretin bütün kurallarının değişeceği, iş dünyasından mutlaka yeni Kanunu okumalarını ve incelemelerini, önerileri, eleştirileri varsa da TOBB olarak kendilerine biran önce iletmelerini istedi.
Daha Sonra Mustafa Yardımcı Enver ÇEVİK ve H.Oral LEVENDER’ e günün ansısına Edirne toprağından yapılan Unesco mirası Selimiye camii motifli seramik tabak hediye etti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30