banner78
banner25

Yardımcı, Irina Bokova’yı Edirne’ye Davet Etti.
TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve ETB Yönetim Kurulu Başkanı yarın TOBB temsilen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın Unesco Genel Direktörü Irina Bokova için vereceği yemeğe katıldı. Yemek öncesi Irina Bokova ile görüşen Mustafa Yardımcı, Bokova’yı Edirne’ye davet etti.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yardımcı Unesco Genel Direktörü Irına Bokova ve Turizm ve Kültür Bakanı Ertuğrul Günay ile bir araya geldi. Turizm ve Kültür Bakanı Ertuğrul Günay’ın, Unesco Genel Direktörü Irına Bokova’nın Türkiye ziyareti çerçevesinde bugün İstanbul Feriha Lokantası’nda onuruna yemek düzenlendi.
Yemeğe TOBB adına katılacak olan Mustafa Yardımcı, “Unesco Genel Direktörü Irina Bokova ile Unesco mirasına giren Selimiye için Edirneliler adına teşekkür etti. Mustafa Yardımcı Irina Bokova’yı Edirne’ye davet etti. İrina Bokova’da kendisinin Sofya’da yaşadığını ve çok yakın zamanda Edirne’ye geleceğini belirtti. Ayrıca Edirne’de köprüler ile ilgili bir çalışma başlattıklarının müjdesini de verdi.
Mustafa Yardımcı ayrıca Turizm ve Kültür Bakanı Ertuğrul Günay ile de görüştü. Görüşme’de Edirne ile ilgili bilgiler alan bakan Günay, Selimiye ile ilgili yapılması gereken çalışmalar ile ilgili Mustafa Yardımcı ile fikir alışverişinde bulundular.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30