banner78
banner25

Yaptığı yanına kar kaldı!
Edirne’de dün sabah saatlerinde bir bekçi köpeğini pompalı tüfekle beş el ateş ettikten sonra öldüren ve bu an güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kayıt altına alınan köpek katili polisin araştırmaları sonrasında tespit edilerek gözaltına alındı.Güvenlik kamarası görüntüleri başta olmak üzere,caddeler üzerinde bulunan MOBESE kayıtlarını inceleyen Emniyet; kısa süre içinde şahsın kimliğini tespit etmeyi başardı.

Yapılan çalışma ile adresinden gidilerek alınan Yüksel K. İsimli şahıs olayda kullandığı pompalı tüfekle gözaltına alınarak Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliğine getirildi.

Polise verdiği ifadede kendisinin cam şişe ve benzeri malzemeler topladığını,bahse konu şantiye alanında bekçi köpeğinin sürekli olarak kendisine havladığını ve oğluna saldırdığını ve şantiye bekçisini uyararak “bu köpeği bağla gelene geçene saldırıyor”dediğini ancak kendisini dikkate almadığını ve olay günü yine şişe toplamak için şantiye yakınına geldiği esnada köpeğin kendisine saldırarak kalçasından ısırdığını ve sinirlenerek evden aldığı tüfek ile köpeğe ateş edip öldürdüğünü itiraf etti.

Yüksel K.polis ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

 

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30