banner137
banner25

Yankesiciye iş yeri sahibi engel oldu!

Edirne’de yaşayan 77 yaşındaki Hüseyin Savcı isimli yaşlı adam az daha parasının tamamını yankesicilere kaptırıyordu.

Emekli maaşını aldıktan sonra şans oyunları oynatan bir büfeye giden yaşlı adam bir süre bekledikten sonra sırasının kendisine gelmesi ile yanına yaklaşan iki kişinin perdelemesine maruz kalıyor.Yaşanan olayın tamamı iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kayıt edilirken,yaşlı adam parasının alınacağını son anda fark ederek yankesicilerin etrafından uzaklaşmasını sağlıyor.

Lüleburgaz ilçesinden Edirne’ye gelerek bankamatiklerin etrafında dolaşan ve daha önce benzer suçlardan sabıkası bulunan kişiler tarafından takibe alınan 77 yaşındaki Hüseyin Avcı,şans oyunları oynatan bayinin önüne gelerek burada sıransın kendisine gelmesini bekliyor.Bu esnada kendisini takip eden iki kişiden biri yaşlı adamın tam arkasına dayanarak perdeleme denilen taktiği uyguluyor.Yaşlı adamın sol tarafına yaklaşan Tanzer K. İsimli şahıs ise yaşlı adamın cebine elini atarak parasını tamamını çekmeye çalıştığı sırada yaşlı adam olayın farkına varıyor ve yankesicinin elini hissederek paranın yere düşmesini sağlıyor.Olayın fark edildiğini anlayan her iki yankesici olay yerinden uzaklaştığı sırada iş yeri sahibi durumu fark ederek şahısları takibe başlıyor.155 polis imdat hattını arayan iş yeri sahibi takibe aldığı Tanzer K.’yı son görüldüğü noktayı bildirerek ekiplerin kıskıvrak şahsı yakalamasını sağlıyor.Yakalan Tanzer K. isimli şahsın hırsızlık,gasp,yankesicilik gibi birçok suçtan sabıkası olduğu yapılan GBT sorgusundan anlaşılırken,polis ekipleri şahsı gözaltına alarak emniyete,ardından da savcılığa sevk ettiler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30