banner137
banner25

Yakalandı ama geri döndü!

Yaklaşık 2 haftadan buyana Fatih Mahallesi ve Birinci Murat Mahallelerinde dolaşarak genç kızları takip eden ve elle cinsel tacizin yanında, cinsel organını da kızlara göstererek genç kızların korkulu rüyası haline gelen genç dün akşam polisin kovalamacası sonunda yakayı ele verdi.

Peşine takıldığı kızları üniversite çıkışından başlayarak takibe alan 25 yaşındaki Soner K., genç kızların evlerine girmek üzere olduğu sırada gerek apartman içinde gerekse kapı önünde arkadan yaklaşarak taciz etmiş,yaşanan olaylar üzerine mağdur olan kızlar şahsın eşkali hakkında yetkililere ifade vererek kişinin yakalanması için polisten yardım istemişlerdi.

2 haftadan bu yana olayların artması ile Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler olayların ardı ardına yaşandığı noktalarda beklemeye başlarken dün akşam yaşanan bir olay polisin dikkatinden kaçmadı ve taciz olayını gerçekleştirdikten sonra kaçmayan çalışan Soner K.isimli şahısın polisin uzun soluklu kovalamacası sonrasında yakayı ele verdi.

Hem fiziksel takip hemde 155 haber merkezinde bulunan MOBESE merkezinden kameralar aracılığı ile şahsın geçiş güzergahları ve kaçış noktalarıda mercek altına alınarak alan daraltılmaya başladı.Gelen ihbar ve eşkal üzerine hem kamaralı hemde fiziksel takibe başlayan ekipler kısa süre içinde şahıs yakalayarak etkisiz hale getirmeyi başardı.

Gözaltına alındıktan sonra yapılan yüzleştirmede mağdur olan kızları elle ve cinsel organının göstermek suretiyle taciz ettiği belirlenen 25 yaşındaki Soner K.’teşhisin ardından Emniyetteki ifadesinin ardından nöbetçi savcının talimatıyla serbest bırakılarak tekrar halkın arasına geri döndü. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Caner 9 yıl önce

düššš diorm baska birsey degil

banner30