banner78
banner25

Yağlı güreşin genç pehlivanı'na madalya!
 Edirne Belediyesi Güreşçilerinden Serkan Makas, Kağıthane Güreşlerinde birinci oldu.

İstanbul Kağıthane Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 20.’si düzenlenen ‘Sadabat Yaz Etkinlikleri’ kapsamında düzenlenen yağlı güreşler de, Edirne Belediye Güreşçisi Serkan Makas, Tozkoparan boyunda birinci oldu.

Edirne Belediye Güreşçileri antrenörü Talat Çelik, “Belediye güreşçilerimizle çeşitli güreşlere katılarak pehlivanlarımızı Kırkpınar’a hazırlıyoruz. Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan’da bizlere tam destek veriyor. Başkanımıza bizlere olan güveni ve desteği için teşekkür ediyoruz.

Güreşçimiz Serkan Makas’ın bu yıl performansında hızlı bir gelişim var. Kâğıthane Güreşleri’nde Tozkoparan boyunda birinci oldu ve Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde önemli bir derece elde edeceğine inancımız tam. Edirne Belediyesi Güreşçileri, Kırkpınar’da bu yıl önemli dereceler alarak, gururumuz olacaktır.” diye konuştu. 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30