banner78
banner25

X-Ray'dan geçemiyorlar!

Türkiye’nin Yunanistan’a açılan kara sınır kapısı, Edirne-İpsala sınır kapısında Yunanistan uyruklu N.T.’nin aracında yapılan aramada piyasa değeri 200 bin TL olan 2 kilo 599 gram eroin ele geçirildi.

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahası içinde olan İpsala sınır kapısında yurt dışına çıkış yapmak isteyen araç ve sürücüsünün hareketlerinden şüphelenen Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri aracı ilk olarak x-ray taramasına sevk ettiler.X-ray taraması sonrasında aracın arka koltuk döşemelerinin içinde yoğunluk tespit eden görevliler narkotik detektör köpeği “Tina”nın desteği ile araçta araçta arama yaptılar.Yapılan arama sonrasında Tina’nın aşırı duyarlılık 2 kilo 599 gram ağırlığında paketlenmiş halde eroin ele geçidiler.

Yunan uyruklu N.T. ve yanında yolcu olarak bulunan E.P. gözaltına alınarak İpsala Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiş ve çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30