banner78
banner25

Valinin hafta sonu mesaisi!
Edirne Valisi Hasan Duruer hafta sonunu gezi ve incelemelerde bulunarak geçiriyor.
Göreve geldiği günden buyana Edirne’nin tarihi ve turistik değerlerine verdiği önemle bilinen Vali Duruer sabah erken saatlerde beraberindeki heyetle birlikte birçok noktada incelemelerde bulundu.Karaağaç bölgesi başta olmak üzere Söğütlük Kent Ormanı ve eski elektrik fabrikası gibi yapılarda incelemelerde bulunan Vali Duruer basına bilgi ve görüntü vermekten kaçındı.Gazetecilerin ısrarlarına rağmen görüntü vermek istemeyen Vali Duruer “biz işimizi yapıyoruz.Haber yapılacak bir durum yok”diyerek gazetecilerden müsaade istedi.
Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu ve beraberindekilerle gezen Vali Duruer Söğütlük Kent Ormanında AB projeleri kapsamında yapılan işçiliği değerlendirerek eleştiride bulundu.Vali Duruer yaya yürüyüş alanı olarak bilinen noktalara konulan ve sıklıkları ile göze çarpan metal elektrik direklerinin anlamsız olduğunu ifade ederek “sık ağaçların olduğu bir yerde bu kadar iç içe elektrik direğine ne gerek var bunu anlamak mümkün değil.Buraya gece kim gelir?Bu kadar elektrik direği bu alanda ne arıyor?Hangi akla hizmet ve buraya yakışıyor mu?”diyerek yapılan işi eleştirdi.
Söğütlük incelemesi sonrasında eski elektrik fabrikasına geçen Vali Duruer burada da incelemelerde bulunarak bilgi aldı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30