banner137
banner25

Vali Şahin'den iade-i ziyaret!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı, makamında ziyaret eden Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Belediye Binasını gezerek, Atatürk Odası’nı ziyaret etti.

Edirne şehrinin Valisi olarak görev yapmaktan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Dursun Ali Şahin, Belediye Binası’nda bulunan Hasan Rıza tabloları ve Atatürk Odası’na hayran kaldığını belirtti.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Sayın Vali’miz oldukça gayretli ve çalışkan ve Edirne’mize bir şeyler yapma arzusu içerisinde. Bu açıdan bakıldığı zaman Edirne’ye katkıları olacağına inanıyorum. Birlikte çalışacağız. Çünkü hepimizin ortak alanı Edirne, Edirne’ye katkı sunmak, Edirne’yi büyütmek zenginleştirmek için elbirliği ile çalışmaya gayret göstereceğiz. Valimiz Sayın Dursun Ali Şahin, çok tecrübeli bir o kadarda Edirne’miz için bir şeyler yapma gayreti içerisindeler. Valimiz Sayın Şahin ile birlikte çalışmalarımızı sürdürerek Edirne’mizi daha iyi yerlere getireceğiz.” dedi.

Ziyaret sonunda, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Vali Dursun Ali Şahin’e tablo hediye etti.
 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30