banner137
banner25

Vali Şahin pilotlara teşekkür etti!

Meriç ve Tunca nehirlerinde taşkından sonra Karaağaç ile Edirne arasında hava köprüsü oluşturan ve görevleri biterek dönüş yapan Skorsky helikopterlerin pilotları Vali Dursun Ali Şahin’i makamında ziyaret etti.

Pilotlar, 54. cü Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hidayet Arı ile birlikte Edirne Valisi Dursun Ali Şahin’e veda ziyaretinde bulunduktan sonra Edirne’den ayrıldılar. Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, helikopter pilotlarına tek tek teşekkür ederek, “Edirne’de yaşanan taşkınların ilk gününden itibaren göreve başlayan ve gece gündüz demeden çok sayıda vatandaşımızı kurtaran, tahliyelerini sağlayan, karayolu bağlantımızın kesildiği Karaağaç mahallemize gıda yardımlarını ulaştıran bu kahraman pilotlarımıza teşekkür ediyorum. Türk Silahlı Kuvvetleri her felakette olduğu gibi bu taşkında da Edirne’nin ve Edirnelinin yanında olmuştur. Kendilerini tüm Edirne halkı adına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30