banner137
banner25

Vali Şahin
Edirne Valisi Dursun Ali Şahin Zafer Bayramı nedeni ile yayımaldığı mesajda; "Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kazanılan büyük zaferin 92.ci yıldönümünü coşkuyla kutlamanın heyecanı içindeyiz. Türk tarihinde ağustos ayının farklı ve önemli bir yeri vardır. “Zafer Ayı” olarak nitelendirdiğimiz bu ay milletimiz açısından önemli bir dönüm noktası olmuştur.  Anadolu’yu vatan edişimiz de bu Ağustos zaferi ile olmuştur.

            Türk milletinin nice fedakârlıklarla verdiği istiklal mücadelesini bütün dünyaya haykırdığı ve sonucunu zaferle taçlandırdığı 30 ağustos tarihi; kahraman ordumuzun ve aziz milletimizin şanlı tarihinde açtığı altın bir sayfadır.  Şanlı tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan 30 ağustos zaferi ile Türk milleti egemenliğini kayıtsız şartsız tüm dünyaya haykırmıştır. Bu haykırış; milletimizin  bekasının önemli bir  göstergesi olmuştur.

            Tarih boyunca hiçbir zaman boyunduruk altında yaşamayan Türk ulusunun doğuştan taşıdığı kabiliyet ve kudret ile şekillenen ruhu; Mustafa Kemal Atatürk’ün İlke ve Devrimleri ile kurulan Türkiye Cumhuriyeti’ni, sonsuza kadar yaşatacak dinamik gücün temeli olmaya devam edecektir.

            Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramının 92.ci yıldönümünü kutlar saygılar sunarım"dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30