banner137
banner25

Vali Günay “Türk Milleti ihanet çetelerinden kurtulmuştur!
Edirne Valisi Günay Özdemir 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle gönderdiği mesajda "Türk Milletinin ordu'nun içerisine sızan ihanet çetelerini Gazi Mustafa kemal Atatürk sayesinde bertaraf etmiştir" diyerek; "bugün Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan büyük Zafer’in 94’üncü yıldönümünü, kahraman Türk halkıyla beraber aynı heyecan ve ruhla kutluyoruz.
Tarihinin en karanlık dönemlerinde içerisinden yetiştirdiği kahramanlar sayesinde çıkmayı başaran Türk Milleti; ordumuzun içerisine gizlenmiş ihanet çetesinin darbe girişimini içerisindeki vatansever Mehmetçiklerimiz ile beraber bertaraf etmiştir. O kahramanlardan biri olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde 26 Ağustos'ta başlattığı büyük taarruzu, 30 Ağustos günü tamamlayarak dünya savaş tarihinin en büyük zaferini kazanmıştır.
Türk tarihinde zafer ayı olarak bilinen Ağustos ayında Malazgirt Zaferini kazanarak Anadolu’yu yurt edinen Türk Milleti; tarihinde yine bir dönüm noktası olan 30 Ağustos 1922’ de kazandığı zaferle bir kez daha yeniden ve ebedi olarak Anadolu’yu vatan edinmiştir.
Bütün bu başarının mimarı büyük önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarını, şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Zafer Haftasını kutlayarak, Türk Silahlı Kuvvetlerinin tüm mensuplarına ve vatandaşlarımıza sevgi ve saygılar sunuyorum"dedi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30