banner137
banner25

Vali Duruer
 Edirne Valisi Hasan Duruer, cumhuriyetin milletin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğinin ifadesi olduğunu belirtti.

Duruer, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, milli birlik ve beraberliğin kaynağı cumhuriyetin ilanının 90. yıl dönümünün coşkuyla, gururla kutlandığını bildirdi.

Cumhuriyetin farklı kültür, inanç ve düşünceleri teminat altına alarak, birlikte yaşama idealinin kaynağı olduğunu ifade eden Vali Duruer, şunları kaydetti:

"Cumhuriyet, milletimizin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğinin ifadesidir. Cumhuriyet, milletimizin çağdaş dünyada hak ettiği yeri alma kararlılığının göstergesi, birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimizde olmaz denileni başardığımızın kanıtıdır.

Bizlerde bu bugünlere nasıl gelindiğini unutmayarak, her bakımdan daha güçlü daha müreffeh, daha mutlu ve daha gelişmiş bir Türkiye hedefine ulaşmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz."

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30