banner137
banner25

Vahşet!
Edirne Bosnaköy yakınlarında boş arazide bulunan kopuk kol Savcılığı harekete geçirdi.Edinilen bilgiye göre Süvari köprü yakınlarında bulunan ve askeri birliklerin tatbikat alanı olarak bilinen Meriç nehri kenarındaki boş alanda bulunan bir kol parçası savcılığı harekete geçirdi.
Kol parçasının bulunması ile birlikte olay mahallinde araştırma yapan savcılık görevlileri buldukları bazı parçaları alarak Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesine Hastanesine otopsi yapılmak üzere götürdü.Burada yapılan incelemede bir bedene ait olduğu belirlenen kol parçasının gövdeden ayrılmış olduğu, ayrılma işleminin ise kesici bir aletle yapılmış olduğu anlaşıldı.Ceset parçasının cinsiyeti konusunda net bir açıklama yapılmazken gövde yarısı ile birlikte olan kol parçasının üzerinde bıçak kesiklerine benzeyen kesikler olduğu bununda bir cinayet olasılığını güçlendirdiği belirtildi.
Yapılan otopsi çalışmaları sonrasında şahsın öldükten sonra parçalara ayrılmış olabileceği ihtimalini güçlendirirken, ceset parçasının tankların tatbikat yaptığı bir çukur içinde bulunması ve tankın manevrası esnasında gömülmüş olduğu yerden çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.
Cesedin çıplak ve tahminen birkaç haftalık olduğu belirtiliyor.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30