banner137
banner25

Uyuşturucuyu tuvalete döktü!

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde kullanımı sonrası yaşamını yitiren U.Ö.isimli şahsın arkadaş çevresinde yaptığı araştırma sonrasında uyuşturucu satıcılarına ulaşmayı başardı.

Uyuşturucu madde kullanımı sonrasında yaşamını yitirdiği anlaşılan U.Ö. isimli şahsın şüpheli ölümü ile ilgili olarak çalışmalarını genişleten ve olayın yaşandığı gün yanında olduğu anlaşılan A.D. ve E.M.’nin ifadelerinde10 adet ecstasy hap aldıklarını, hapları birlikte kullandıklarını ve sonrasında U.Ö.’nün öldüğünü belirterek uyuşturucu satıcısının kimliğini belirledi.

Yapılan kapsamlı çalışma ile bir süre fiziki takibe alınan M.T.’nin uyuşturucu madde alıp sattığı,teminin sağladığını belirleyen ekipler akşam saatlerinde M.T.’nin ikametine operasyon yaparak madde hazırlığı içindeyken suçüstü yaptı.Operasyonun yapıldığı esnada evden çıkan E.H.U. ve V.Ç. isimli şahısların yapılan üst aramasında 4 adet ecstasy hap ile A.C.N. isimli şahsın üzerinde 3,24 gr kubar esrar maddesi bulundu.

Eve yapılan şok baskın ile neye uğradığını şaşıran M.T.uyuşturucu maddeleri paketlediği sırada karşısında polisleri görünce derhal tuvalete koşarak poşet içinde bulunan esrar maddesini evin tuvaletine dökmeye çalışırken yakalandı.

Yapılan operasyon sonrasında; uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen, toplam 5 dolar, 20 euro ve 7.670 TL para ile 119,1 gr esrar maddesi ele geçirildi.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürülerek ifadesi alınan M.T.hakkında hazırlanan evraklar sonrasında Edirne Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edildi.Çıkarıldığı mahkeme tarafından uyuşturucu madde ticareti yapmak,temininde bulunmak suçlarından tutuklanan M.T.Edirne Kapalı Cezaevine gönderildi.



banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30