banner137
banner25

Ustabaşı baba oldu!

2014 yılında mutlu bir evlilikle dünya evine giren Ustabaşı çiftinin ilk evlatları dünyaya geldi.

İhlas Haber Ajansı Edirne İl Temsilcisi olarak görev yapan meslektaşımız Koray Ustabaşı baba olmanın mutluluğunu yaşarken eşi Leyla Ustabaşı’da anne olmanın mutluluğunu yaşadı.

Mutlu beraberliğin ilk meyvesi olarak dünyaya Özel Ekol hastanesinde gözlerini açan ve 3 kilo 100 gram ağırlığında olan Kuzey Ali isimli minik 49 santim boyunda doğdu.

Kuzey Ali'nin büyükbabası Ali Faik Ustabaşı büyük sevinç yaşarken kadın doğum servisinde bulunan herkese tepsi tepsi baklava dağıttı. Babaanne Müzehher Ustabaşı da torunu için yaptırdığı özel hediyeleri ziyarete gelen misafirlere dağıttı.

Kuzey Ali'nin doğumu ile birlikte büyük sevinç yaşadıklarını ifade eden Koray Ustabaşı, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ederek, Kuzey Ali'nin vatana ve millete hayırlı bir evlat nasip olmasını diledi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30