banner137
banner25

Üreticiye kredi müjdesi!
Yapılan kongrenin ardından yeniden Süt Üreticileri birlik başkanlığına getirilen Mustafa Suiçmez yaptığı açıklamada genel kurulda kürsüden söylediği bir vaadini yerine getirdiğini ve bu düzenleme ile birlik adına genişlemenin ilk adımının atıldığını ifade etti.
Yapılan genel kurul toplantılarında göreve gelir gelmez tüzük değişikliğine gideceklerini ve yapılacak değişiklik sonrasında Süloğlu merkez ilçesindeki üreticileri de birlik çatısı altına alacaklarını belirten Suiiçmez “bugün yapacağımız olağan genel kurul ile tüzük değişikliğine gideceğiz ve Süloğlu ilçemizin birliğimize kabulü içen gerekeni yapacağız”dedi.
Öğlen saatlerinde gerçekleşen olağan genel kurul sonrasında tüzüğün kabulü ile bundan böyle Süloğlu ilçesinde bulunan üreticilerinde sütlerinin birlik tarafından alınacağı ve üreticinin de süt birliği çatısı altında daha güçlü olacağı belirtildi.
Geçtiğimiz yıl içinde hükümet tarafından üreticilere yönelik çıkartılan kredilerin bu yıl yeniden bakanlar kurulunda görüşülerek karara bağlandığını açıklayan Mustafa Suiçmez kararın umut verici olduğunu ve üreticilerin kullanacakları 0 faizli kredilerle rahat bir nefes alacaklarını kaydetti.Suiçmez “ geçtiğimiz yıl üreticilerimizden 35 kişiye 0 faizli kredi imkanı sağladık.Biz birliğin kefaleti ile üreticilerimize kredi kullandırttık.Yeni çıkarılacak olan kredi diliminden de üreticilerimizin kullanımı için gerekeni yapacağız”dedi.
Yeni süt sağım merkezlerinin alt yapı çalışmalarına başladıklarını ifade eden Suiçmez 2012 yılı içerisinde Nisan yada Mayıs ayında bir temel atma töreni yapılacağını ve bu yıl iki adet tesisi faaliyete sokmayı hedeflediklerini kaydetti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30