banner137
banner25

Üniversitenin adından Avrupa'da söz ettiriyor!

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalının başarılı öğretim üyesi Doçent Dr. Cem ÇAPUROĞLU başarıları Avrupa’da verdiği seminerlerle perçinliyor.

Bugüne kadar çok sayıda hastası üzerinde uyguladığı başarılı ameliyatlarla adından sıkça söz ettiren ve ortopedi ve Travmatoloji konusunda aranılan isimlerin başında gelen Doçent Dr. Cem ÇAPUROĞLU 9-12 Mayıs 2015 tarihlerinde Amsterdam’da gerçekleşen Avrupa Travma Kongresi’ni da başarıyla tamamladı.Konusunda uzman isimlerle bir araya gelen ve katılımcılara Kalça bölgesi kırıklarının tedavisi ile ilgili rehber hazırlayarak Avrupalı meslektaşlarına bilgiler veren Doç. Dr. Cem Çapuroğlu, bahse konu kongrede gerek Üniversitesinin adını gerekse Edirne’nin adını başarıyla duyurdu. Uluslararası geniş katılımlı kongrede, oturum başkanlığı ve Ortopedi editörü olduğu Balkan Medical Journal dergisinin tanıtımını yapan Çapuroğlu deneyimlerini paylaştığı meslektaşlarından tam not aldı.

Türk Ortopedi Derneği (TOTDER) yönetim kurulu üyesi olan, Avrupa Travma Derneği İskelet yaralanmaları komitesi üyesi olan ve FEBOT (Fellow of European Board of Orthopaedics and Traumatology) ünvanına sahip Doç.Dr.Cem Çapuroğlu hafta sonu ise İlimiz Balkan kongre merkezinde iki gün sürecek olan Çocuklarda kemik kırıkları ve eklem bozuklukları konularında düzenlenecek konferansa da ev sahipliği yapacak.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30