banner78
banner25

Üniversiteli tırmanışta
Trakya Üniversitesi Bahar Şenlikleri etkinlikleri kapsamında düzenlenen Tırmanma Yarışması'nda öğrenciler, yapay olarak düzenlenen duvara tırmanarak eğlenceli dakikalar geçirdi...
Trakya Üniversitesi'nin 19’uncu Kültür Sanat ve 29'uncu Spor Şenlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Hafta boyu süren etkinlikler dün de devam etti. Etkinliklerin dünkü adresi, üniversitenin Balkan Yerleşkesi oldu. Öğrenciler, Menza Binası yanına kurulan platformda tırmanış şenliği gerçekleştirdi.
Trakya Üniversitesi Doğa Sporları tarafından düzenlenen etkinlikte öğrenciler, profesyonel ekipmanlarla duvara tırmandı. Eğlenceli dakikaların yaşandığı etkinlikte öğrenciler, tırmanış yapmanın keyfini sürdü. Müzik eşliğinde tırmanış yapan öğrenciler, kendilerine bu imkanın sağlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30