banner78
banner25

Ülkü Ocaklarından Baro'ya ziyaret
 Edirne Ülkü Ocakları İl Başkanlığı sosyal sorumluluk projelerini ve önemli günlerini unutmayarak  Avukatlar günü nedeni Edirne Baro Başkanlığının ziyaret etti.

 Edirne Ülkü Ocakları İl Başkanı Taner Albayrak ve yönetiminin birlikte katıldığı ziyarette samimiyetin üst düzeyde olduğu gözlendi. Yapılan görüşmede Edirne Ülkü Ocakları İl başkanı

Taner Albayrak “Demokrasimizin ve toplumsal huzurumuzun teminatı olan ve herkesin savunma hakkı vardır diyen avukatlarımızın bu özel gününü kutlarım. Hiçbir görüş, dil, din, renk ve ırk ayrımı yapmadan tüm insanlığa hizmet ancak ve ancak Avukatlık gibi yüksek bir meslekte icra edilebilir. Ben kendilerini tekrardan kutluyor ve görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Daha sonra ile Edirne Ülkü Ocakları İl başkanı Taner Albayrak Ülkü Ocaklarının yaptığı faaliyetlerden bahsetti ve bundan sonraki yapılacak olan faaliyetler konusunda da Özgür Yıldırım’a bilgiler verdi.

Yapılan bu hoş sohbetin ardından günün hatırasına Edirne Ülkü Ocakları İl Başkanı Taner Albayrak Edirne Baro Başkanı Özgür Yıldırım’a Osmanlı Devlet arması hediye etti
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30