banner78
banner25

TV’si özel!
Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin nehir kenarında bulunan yazlık evindeki televizyonun fiyatının dudak uçurtacak cinsten olduğu iddia edildi.
Edinilen bilgiye göre nehir kenarında bulunan evine aldığı özel Tv’nin fiyatının çok yüksek olduğu ve aylık Belediye Başkanlık maaşı 7-8 bin TL olan bir kişinin böyle bir tv yi almasının biraz zor olduğu belirtildi.
sony marka olduğu belirtilen Tv nin ilgili bayilerde satışının olmadığı ve özel sipariş üzerine getirtildiği ifade edilirken tv’nin nehir taşkını olacağı zamanlarda özel olarak servis elemanlarınca taşındığı ve korumalı bir alana nakledildiği belirtildi.
Dev ekran tv’nin maçlara düşkün olduğu bilinen Sedefçi için özel olarak sipariş verildiği ve fiyatının 15 bin TL civarında olduğu belirtilirken,bahse konu tv’yi Başkan Sedefçi’nin bir aylık maaşı kadar parayı ödeyerek aldığı iddia edildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30