banner78
banner25

Tredaş yuva kurmaya engel!
Özelleşmesinin ardından yaptığı kısıtlamalarla dikkat çeken Tredaş İl İşletme Müdürlüğü yaptığı yeni bir uygulama ile tepki aldı.Edirne’nin Enez ilçesinde elektrik direklerinin üzerlerine koydurduğu özel aparatlar sayesinde leyleklerin yuva yapmasına engel olan Tredaş bu uygulaması ile tepki aldı.
Leyleklerin geçiş noktasında bulunan ve her dönemde ilçe merkezi üzerinden geçişleri sırasında uygun ortam buldukları için Tredaş’a ait elektrik direklerinin üzerine yuvalarını kuran leylekler bu sezon yuvasız kalacaklar. Elektrik direklerinin var olduğu günden buyana yuvalarını bu direkler üzerine kuran ve yuva kurduğu yer ile adeta özdeşleşen leyleklere yapılan bu haksızlık medeniyetten uzak Avrupa’dan ne kadar geri kaldığımızı gösterdi ve hayvan hakları savunucuları tarafından tepkiyle karşılandı.
Avrupa’da elektrik direklerinin üzerine yapılan özel yuva ile leyleklerin buralara yuva kurması sağlanırken bizde tam tersi yapılarak leyleklerin yuva kurmasın engel olunuyor.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30