banner137
banner25

Trakya Birlik eleştiriye tepkisini geciktirmedi!

Sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabı üzerinden yaptığı eleştiri sonrasında müşteri kaybeden Edirneli iş adamı yaşadığı sıkıntıyı yine sosyal paylaşım sitesi facebook hesabı üzerinden vererek dile getirdi.

Edirne’de bir otel işletmecisi olan Gökhan Balta “Trakya Birlik : bir çiftçi kooperatifidir.

Konya Şeker : bir çiftçi kooperatifidir.Birisi sadece ayçiçek yağı üretir ve satar. Diğeri şeker ve bütün çiftçi ürünlerini üretir Torku markası ile pazarlar.Başarılı yönetim hangisi?

Örnek Resim: ABD de 1 milyon büyük başlık hayvan çiftliği”diyerek Trakya Birlik ve benzeri kooperatifler ile Birlikleri eleştirerek Amerika Birleşik Devletlerini örnek verdi.

Bu paylaşım sonrasında yapılan çeşitli yorumlardan rahatsızlık duyduğu tahmin edilen Trakya Birlik’in otel işletmecisine yönelik olarak verdiği tepki ise kısa süre içinde geldi.Yine sosyal paylaşım hesabı üzerinden konuyu dile getiren iş adamı Gökhan Balta “Şimdi aldığım bir haber üzerine bu paylaşım yüzünden 32 yıldır iş yaptığımız kurumdan veto yemişiz.

Kabahat bende, iş adamısın otur oturduğun yerde, yorum yapmak ne haddine.

Türkiye'nin en büyük kuruluşlarından bir tanesi senin bu paylaşımını dikkate almış ve seni aforoz etmiş, bir daha çalışmayacaklarmış.Sen kimsin ki bu paylaşımı yapıyorsun, otur ses çıkarma odalarını sat işte.Özür dilerim genel müdürüm hadsizlik ettik”diyerek yaşanılan sıkıntıyı dile getirdi.

Kısasa kısas şeklinde gelişen bu olay karşısında çaresiz kaldığı anlaşılan iş adamına yönelik bu tavrın etik olmadığı ve otel rezervasyonları başta olmak üzere bir daha çalışılmayacağı yönünde bilgi verilmesi eleştiri anlamında ilgili kurumun ne kadar dar görüşlü olduğunuda açıkça göstermiş oldu.

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30