banner78
banner25

Toplantı’ya “hayır”cılar davetli!

Yaklaşan referandum öncesinde gazetecilerle bir araya gelen Ak parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe Edirnelilerden “evet” alabilmek için bilgilendirme toplantılarına ağırlık vereceklerini kaydetti.

Ak parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan İl Başkanı İlyas Akmeşe “hedefimiz yüzde 55.Biz onun için mücadele ediyoruz.İnanmak lazım.İnanmadan bu işler olmaz.İnanırsak başarıya ulaşacağız.Ben inanmadığım hiçbir görevede şimdiye kadar talip olmadım.Ben buna inandığım için burada duruyorum.Eğer inanmasam zaten burada olmazdım”dedi. 

“Hayır” diyenlerin 18 maddelik Anayasa paketinden haberleri olmadığını belirten İl Başkanı Akmeşe sadece siyasi parti bağlantısı olan kişilerin “hayır”dediğini kaydetti. Edirnelilere çağrıda bulunan Akmeşe “18 maddeyi güzelce okusunlar.Onların kafalarına yatmayan bir madde varsa gelsinler biz onlara güzelce anlatalım.18 maddeyi okuyan Türk vatandaşının buna “hayır” diyeceğine inanmıyorum.Biz şu 18 maddeyi Ak partiler olarak iyi anlatırsak Edirne’de de beklenen oyun çok üzerinde oy alacağımıza inanıyorum”dedi. 

4 Mart tarihinde İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Edirne’ye gelerek halka buluşacağını aktaran Akmeşe “Edirnelileri 4 Mart Cumartesi akşamı saat 19:30’da Mimar Sinan Kapalı Spor salonuna bekliyorum.Burada büyük bir toplantı yaparak Edirnelilerle Bakanımızı buluşturmak istiyoruz”dedi.

6 Mart Pazartesi günü ise Anayasa Konusunda uzman bir isim olan Mustafa Şentop’un Edirne’ye gelerek sadece “Hayır”diyenleri buluşturmak istediklerini anlatan İl Başkanı Akmeşe “Edirne’de “hayır” diyenleri ben bu toplantıda görmek istiyorum.Hocamıza istedikleri soruları sorabilirler.Hiç bir soruya veremeyeceğimiz cevabımız yok!”dedi. 

İş-Kur TYP programları çerçevesinde bin 250 kişiye iş imkanı sağlandığını ve bunun hafta başı itibariyle ile müracaatlarının alınacağının bilgisini de veren İl Başkanı Akmeşe “27 Şubat ve 3 Mart arasında müracaatlarını yapacaklar.hangi kurumda çalışacağını da orada belirtecek.Kura çekimiylede bunların çalışma programları belirlenecek”diyerek Edirne’ye bu ayrıcalığı tanıyan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr.Mehmet Müezzinoğlu’na teşekkür etti.Program hakkında bilgi veren Akmeşe “her aileden bir kişi çalışacak.Bir aileden 4-5 kişi müracaat edebilir ancak kura çekimi sonrasında her aileden bir kişi çalışabilecek ve ilk müracaat edene öncelik tanınacak”şeklinde konuştu.

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30