banner137
banner25

TOKİ'de ihtiyaçtı!

Edirne’nin ilk Toplu Konut yapım alanı olarak bilinen ve TOKİ tarafından Fırınlar sırtı mevkiinde tamamlanan konutlarla ilgili olarak vatandaşın en çok talep ettiği eczana Bayram sonrasında nihayet hizmete giriyor.

Yaklaşık 6 bin insanın yaşadığı toplu konut alanındaki iş merkezindeki dükkanlardan birine açılacak olan eczane, vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor.Toki sakinleri açılacak olan eczanenin kendileri için büyük bir sorunun çözümü olduğunu belirterek “eczane burada bir ihtiyaçtı.Defalarca yetkililere ilgililere hatta yerel seçimlerde gelen belediye başkanı adaylarına bile durumu ilettik.Söz aldık! Böyle bir eczanenin açılışı için izin verenlere teşekkür ediyoruz.Bir ilaç ihtiyacımız olsa hep merkeze gitmek zorunda kalıyordurk.Artık bizimde bir eczanemiz var”dediler.

Eczacılık fakültesi mezunu Eczacı Onur Şeren tarafından hizmete sokulacak olan eczanenin Ramazan bayramı sonrasında faaliyete geçeceği ve Aile hekimliği bulunan TOKİ konutlarındaki büyük bir açığı kapatacağı ifade ediliyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30