banner137
banner25

Tır sürücüsü kaçtı!
Gümrük kapılarında uzayıp giden tır kuyruklarına takılmamak isteyen bir tır sürücüsü yaralamalı trafik kazasına neden oldu.
Edinilen bilgiye göre Bulgaristan’dan Edirne’ye günübirlik alış veriş için gelen Salih Angelov ve Hüseyin Sebahattin isimli iki vatandaş alış veriş sonrası ülkelerine geri dönmek için Kapıkule Edirne Karayolunun 6 ncı kilometresine geldiler.Karayolunda bir süreden bu yana devam eden bakım ve onarım çalışmasından dolayıda araç trafiğinin iki yönlü olarak tek şeritten sağlanmasının da yarattığı kazada henüz kimliği ve araç plakası belirlenemeyen bir tır aracının seyir halindeyken yol üzerinde U dönüşü yapmak istemesi arkadan gelen Salih Angelov’un kullandığı X-5948 BB plakalı aracın arkadan çarpmasına neden oldu.
Kazanın olduğunu gören tır sürücüsü tır aracı ile birlikte bir şey olmamış gibi yoluna devam ederek kayıplara karışırken kazayı yapan araç içinde yaralanan ve sıkışan iki kişi arkadan gelen diğer araç sürücülerinin durumu polise bildirmesi ile olay terine gelen kaza kırım ekibi ve sağlık ekipleri tarafından bulundukları yerden çıkartılarak ilk müdahaleleri yapıldı.
Kazada yaralanan sürücü Salih Angelov ve Hüseyin Sabahattin, 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Edirne Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Kazanın ardından kaçan tır sürücüsünün yakalanması için çalışma başlatıldı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30