banner137
banner25

Teşkilat nerede?

Edirne Ak parti teşkilatındaki sıkıntı söylentilerinin dışa vurulmuş en somut örneği Atatürk anıtı önündeki çelenk ile gözler önüne serildi.Önemli gün ve Haftaların ardı ardına sıralanması sonrası Atatürk anıtına törenler sırasında çelenk sunumu yapan çok sayıda kamu kurum ve kuruluşunun yanında siyasi partilerinde koyduğu çelenkler bir bir toplanırken iktidar partisi Ak partinin çelenginin alınmaması çeşitli yorumlara neden oldu.

Atatürk anıtı önünde sahipsiz bir şekilde yerde duran metal alaşımlı çelengi gören vatandaşlar Ak parti Edirne teşkilatının bir çelenge sahip çıkamadığını ifade ederek “bunlar ülkeyi nasıl yönetecekler” yorumlarının yapılmasına nede oldu.

İl teşkilatındaki çatlakların dışa vurulduğunu savunan eski Ak partililer “partinin düştüğü durum ortada.30 kişilik yönetim var ama içlerinden çelengi almaya akıl edecek kimse yok.Bu ilk değil daha öncede defalarca unuttular ”diyerek sitem ettiler ve genel merkezin bunu görmesi gerektiğini kaydettiler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30