banner78
banner25

TBMM Başkanı Çiçek fahri hemşerimiz olacak!
Edirne Ticaret Borsası’na üye üreticiler, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve ETB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yardımcı önderliğinde TBMM Başkanı Cemil Çiçek’i ziyaret etti. TBMM Başkanlık Divan Salonu’nda yapılan özel görüşmede Çiçek, Yardımcı’nın “Edirne’nin bakanı yok” söylemi üzerine seve seve Edirnelilerin fahri hemşerisi ve bakanı olabileceğini söyledi.
Edirne’yi her zaman özel bir kapsamda tuttuğunu belirten Çiçek, “Sevgili Edirneliler mecliste bakanları yok diye üzülmesin. Eğer kabul ederlerse onların fahri hemşerisi olmaktan onur ve şeref duyarım” dedi. 
TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve ETB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yardımcı da kendilerini kabul eden Çiçek’e teşekkürlerini ileterek, “İlerleyen günlerde Edirne’deki sivil toplum kuruluşları ile tekrar Ankara’ya gelip Sayın Cemil Çiçek’e fahri hemşerilik beratı vermek istiyoruz” dedi.
Görüşme sonunda taraflar birbirine teşekkür plaketi hediye etti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30