banner137
banner25

Tarkan Ergene için söz verdi!
Ülke çapında çıktığı turneleri ile gençlerin gönlünü “Fanta gençlik konserleri” adı altında fethetmeye çalışan sanatçı Tarkan Edirne’de verdiği muhteşem konseri ile doğaya olan sevgisini de gösterdi.
Edirne Saraçhane stadında düzenlenen konserde Edirne’de bir ilk yaşandı.Bugüne kadar Edirne’de verilen en kalabalık seyirci sayısına ulaşılan konsere Edirne başta olmak üzere çevre illerden ve komşu ülke Yunanistan ve Bulgaristan’da da çok sayıda kişi geldi.Rakamsal verilere göre Saraçhane stadınsa 30 bin kişi Tarkan’ı izledi.Hava sıcaklığının 31 dereceyi gösterdiği gecede, insanların yarattığı kalabalıktan dolayı saha içinde ısı 50 derece seviyesine ulaştı.Tarkan 21 yıl aradan sonra Edirne’de ikinci konserini verdi.
İlk olarak sahne alan Emre Aydın söylediği şarkılarla gençleri adeta büyüledi.Yarım saat kadar sahnede kalan Emre Aydın’ın ardından pop star Tarkan sahneye ışık ve lazer gösterileri ile çıktı.Büyük bir tezahürat eşliğinde sahnede beliren Tarkan hareketli ve kıvrak dansları ile büyük ilgi çekti.
Sanatçının konser sonuna doğru verdiği anlam taşıyan mesaj ise konseri izlemeye gelenler tarafından büyük alkış aldı.Yıllardır Trakya’nın kanayan yarası haline gelen Ergene nehri için yapılması gereken ne varsa yapmaya hazır olduğunu belirten sanatçı Tarkan “Ergene’nin saçtığı zehirlerden bugün gençler,çocuklar,insanlar hastalanıyor.Güzelim nehrin zaten yaşamının yok ettiler.Ben diyorum ki hep birlikte el biriliği ile,mücadele edersek Ergene nehrini kurtarabiliriz.Benim kalbim zaten böyle bir güzelliğin yok olup gitmesine razı olamazdı.Üstelik Ergene nehrini yok eden biz insanlarsak. Düzeltmekte yine biz insanlara düşüyor.Buradan bu konuyu çözecek bütün yetkililerde seslenmek istiyorum.”diyerek “Ergene nehri imdadına yetişeceğiz inşallah.Kurtaracağız seni.Ben şahsım adına söz veriyorum.Elimden ne gelirse yapacağım”dedi ve “uyan uyan” adlı şarkısını söyledi.
Bir saat sahnede kalan Tarkan daha sonra sevenlerine veda ederek sahneden ayrıldı ve konser olaysız şekilde son erdi.





banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30