banner78
banner25

Tarihi Köprü Tanıklık etti!

Edirne’de bir genç çok sevdiği ve bir yıldır birlikte olduğu kız arkadaşına tarihi Meriç Köprüsü üzerinde trafiği keserek evlilik teklifinde bulundu.

Edirne’de yaşayan iki genç bir yıldır süren beraberliklerini mutlu bir şekilde birleştirmek için sürpriz bir evlilik teklifi ile evlilik yüzüklerini tarihi köprü üzerinde taktılar.

Yavuz Çörekçi ve Hikmet Yazıcı isimli gençler ilk olarak ticari taksi ile tarihi Meriç köprüsünün üzerine kadar geldiler.Daha önceden hazırladığı arkadaşlarını köprü üzerinde konuşlandıran Yavuz Çörekçi ticari taksinin görünmesi ile aracın yolunu “benimle evlenir misin Hikmet” yazılı pankart ile arkadaşlarına kestirerek kız arkadaşı Hikmet’e köprü üzerinde evlenme teklifi yaptı.Konfetilerin patlatıldığı evlilik teklifini gören diğer araç sürücüleri ise klakson çalarak mutluluğa şahitlik ettiklerini gösterdiler.

Yavuz Çörekçi’nin sürprizi karşısında şaşıran kız arkadaşı Hikmet Yazıcı ise yapılan tekif karşısında “evet” cevabını vererek “böyle bir sürprizi bekliyordum ama böyle gazetecilerin olacağı bir ortamı hiç beklemiyordum”dedi.

Yavuz Çörekçi ise evlilik teklifini yaptığını ancak kız isteme faslının yarın aileler arasında yapılacağını ifade ederek mutlu olduğunu belirtti.

172 yıllık geçmişe sahip olan Meriç nehri üzerine kurulu olan Meriç köprüsü tarihinde ilk defa böyle bir olaya tanıklık etmiş oldu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30