banner78
banner25

Tamamen yerli!

Edirne’de bir firma alüminyum doğrama malzemelerden ürettiği kamelyaları görücüye çıkarttı.

Yılların tecrübesine dayanarak pvc doğrama ve sonrasında alüminyum sektörüne yönelen firma sahibi kısa süre içinde tasarladığı ve üretime geçtiği kamelyaları iş yeri önünde sergilemeye başladı.

Yazlıkçıların ve bahçeli evleri olan kişiler ile apartmanda oturan ev sahiplerine özel olarak tasarlanan kamelyaların tamamen alüminyum doğrama malzemeden üretildiğini ve hafif olduğu için taşınmasının kolay olduğunu belirten firma sahibi ahşap veya demir gibi dış etkenlere karşı uzun ömürlü olmayan malzemenin yerini artık alüminyum malzemenin aldığını belirterek “biz tasarımını tamamen kendimiz yaptık.Her şey alüminyumdan.Oturma yerinden,masasına kadar her şey alüminyum.Sadece gölgelik kumaş malzemeden yapıldı”dedi.

Özelikle yazlıkçıların veya bahçesi olanların rağbet gösterdiği 6 veya 8 kişinin oturabileceği kamelyaların ise fiyatının 2 bin 500 ila 3 bin TL arasında değiştiğini kaydetti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30