banner137
banner25

Süleymanpaşa cami restore edilecek!
Süleymanpaşa Cami onarımı için yüklenici firmayla sözleşmenin imzalandığı bildirildi.
Edirne Vakıflar Bölge Müdürü Hayati Binler, yaptığı yazılı açıklamada, 2005 yılında onarım planlamasına alınmasına rağmen, Süleymanpaşa Cami onarımı sürecinin çeşitli sebeplerden ötürü uzadığını belirtti.
Yüklenici firmayla yapılan sözleşme gereği başlayacak onarım çalışmalarının 2014 yılında bitirilmesinin planlandığını ifade eden Binler, şunları kaydetti:
''Kurumumuz dışındaki bazı etkenler nedeniyle uzun süre gündemimizde kalan Süleymaniye Camisi'nde onarım aşamasına ulaştık. 2005 yılında onarım planına aldığımız bu camimizde, yüklenicinin projeyi tamamlayamaması, projenin ikinci defa ihale edilmesi, kurul onayı derken kontrolü elimizde olmayan uzun bir süreç yaşadık. Ama nihayet yüklenici firma ile sözleşmeyi imzaladık ve onarıma başlıyoruz. Onarım kapsamında caminin tamamı elden geçecek.''
Binler, onarım için 2 milyon lira bütçe ayrıldığını kaydetti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30