banner137
banner25

Sular kesik bahane,maçlar şahane!
Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin belediye hizmetleri için harcadığı mesai göz dolduruyor.
Edirne Belediyesine son yıllarda saat 12:00 dan önce gelmeyen ve mesaisini kısa süre içinde tamamlayarak 14:00, 15:00 gibi bitiren Başkan Sedefçi mesaisinin büyük bir bölümünü oğlu Hakan Sedefçi ile geçirerek değerlendiriyor.Son günlerde artan su kesintileri ve bozulan yollar, alınmayan çöpler, partisinde yaşanan sorunlar,tıkanan lahımlar,Mecliste yaşanan sorunlar gibi konulara eğileceğine; gönlünü verdiği ve uğruna mesaisini dahi harcadığı Edirnespor GK. Kulübünün maçlarını seyreden Sedefçi bugünkü mesaisini antrenman maçlarında tamamladığı görüldü.
İş adamı Mustafa Altunhan ile beraber Ulaşım sistemindeki araçların tanıtım tmörenine katılan ve sonrasında Saraçhane stadına giderek burada Edirnespor GK.nın antrenman maçını oğlu ve beraberindekilerle izleme gereği duyan Başkan Sedefçi’nin antrenman maçında dahi hırslandığı bir teknik direktör gibi davrandığı ve oyuncaları yönlendirerek teknik direktöre yön verdiği görüldü.
Başkan Sedefçi’nin Saraçhane stadında olduğunu gören vatandaşların bazıları ise “eğer mesaisini burada harcayacaksa aldığı maaşı hak etmiyor demektir.Sedefçi bu kentin başkanı mı yoksa spor kulübünün başkanı mı önce ona karar versin”diyerek eleştiride bulundular .
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
www 11 yıl önce

haber değeri yok

banner30