banner137
banner25

Su fiyatında çark etti!
Sedefçi, belediyede düzenlediği basın toplantısında, kentte su fiyatlarına yapılan zammın, bazı çevrelerce haksız yere eleştirildiğini ileri sürdü. Su fiyatlarına yapılan zammın çok fazla olmadığını öne süren Sedefçi, ''Tekirdağ'da su 2,5 lira, Çanakkale'de 3,16 kuruş, Kırklareli'de 2,40 kuruş, Keşan da ise 3 liradan başlayarak 5 liraya kadar çıkıyor. Sonuçta bu rakamlara baktığımızda bizim su fiyatımız çok fazla pahalı değil. Hala arkadaşlarımız incelemeden ahkam kesmeye devam ediyor. Biz yinede bugün arkadaşlarla görüşerek su fiyatını 2 liraya çekmeyi planlıyoruz. 10 metreküp su 2 lira, sonrası 2,85 lira olarak karar almamız söz konusu'' diye konuştu.
Başkan Sedefçi ayrıca UNESCO'nun Dünya Kültür Mirası Listesine giren Selimiye Cami ve Kırkpınar Yağlı Güreşleriyle ilgili giriş belgelerin belediyeye ulaştığını belirtti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30