banner78
banner25

Sosyal Demokratlar Tekirdağ'da buluşuyor!

CHP’nin kalesi olarak bilinen Trakya’da yarın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun rüzgarı esmesi bekleniyor.Trakya Başkanları buluşması olarak bilinen buluşmada, Belediye,il ve ilçe başkanları ile partinin önde gelen isimlerinin bir araya gelmesi bekleniyor.

Tekirdağ’da gerçekleşecek toplantıya katılacak olan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan toplantı öncesi konu hakkında bilgi verdi. Gürkan kısa adı SODEM (Sosyal Demokrat Belediyeler) olan birliğin toplantısının gerçekleşeceğini ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağınıda belirterek “Trakya’daki Sosyal Demokrat Belediyeler ilk defa bir araya gelecek ve SODEM toplantısı ilk defa Tekirdağ’da yapılacak.Şimdiki İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın’da bu toplantıda olacak ve Sosyal Demokrat belediyecilik anlamında bir sunum yapacak”diyerek Yunanistan’da son yapılan seçimlerde Batı Trakya’dan iktidar partisi Syriza’ya giren 3 milletvekilinden ikisi olan Ayhan Karayusuf ve Mustafa Mustafa’nın da toplantıya katılacağını kaydetti.

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30