banner137
banner25

Sonuçlar negatif geldi!

Edirne’de bel ağrısı şikayeti ile 16 Kasım günü Edirne Devlet Hastanesi Selimiye Ünitesine kaldırılan ve burada yapılan tetkikler sonrasında virüs taşıdığı şüphesi ile Edirne Devlet Hastanesi Merkez Ünitesine sevk edilen ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan 54 yaşındaki Asım Acar’ın Mers veya Ebola şüphelisi durumu ortadan kalktı.

16 Kasım günü yapılan müdahaleler sonrasında vücudunun değişik noktalarından kan gelen ve virüs taşıdığı gerekçesi ile enfeksiyon hastalıkları başta olmak üzere hastaneyi alarm durumuna geçiren vakanın Ankara’ya gönderilen test sonuçları nihayet geldi ve sonuçlara göre hastanın Ebola veya Mers virüsü taşımadığı,vefatın doğal bir ölüm olarak gerçekleştiği belirtildi.

Hastanede uygulanan karantina yöntemleri ve durumun belirsizliğinden dolayı tüm çalışanlar belli bir süre hastanede tutulmuş,yapılan dezenfektasyon çalışmaları sonrasında hastanede hayat normale dönmüş ancak il genelinde duyulan konu halk arasında ve çalışanlarda tedirginlik yaratmıştı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30