banner78
banner25

Son karnelerini verdiler!
Edirne merkez Şehit Üsteğmen Efkan Yıldırım ilköğretim okulunda görev yapan iki öğretmen öğrencilerine karne dağıtımını yaptıktan sonra emekliliğe ayrıldı.
Uzun yıllar kendilerini eğitim ve öğretimin yoluna adayan bu uğurda da çok sayıda öğrenciyi yetiştirerek geleceklerine yön veren Afet Petan ve Mümine Esen isimli öğretmenler düzenlenen karne gününde çalıştıkları okullarına veda ettiler.Afet Petan 33,Mümine Esen 34 yıllık eğitim ve öğretim hayatlarında çok sayıda öğrenciye karne verdiklerini, en önemlisi verdikleri bu karneleri alan öğrencilerinin bugün önemli yerlerde görev yaptıklarını bildiklerini ifade ederek hüznü ve sevinci bir arada yaşadıkların belirttiler.
Okul müdürü Rafet Erk tarafından kendilerine verilen teşekkür plaketi ile ödüllendirilen her iki öğretmen öğrencilerinden ve okullarından ayrılmanın kendileri için çok zor olduğunu ancak bu onurlu meslekte kendilerine ayrılan sürenin burada dolduğunu ifade ettiler.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30