banner137
banner25

Sokak hayvanlarını unutmuyorlar!
 Edirne Belediye Başkanlığı ile Edirne Hayvanları Koruma Derneği işbirliği ile, sokak hayvanları için çalışmalar devam ediyor.

Sokak Hayvanlarının sokakta aç, susuz kalmaması için şehrin muhtelif yerlerine yemek kapları, su kapları yerleştiren Edirne Belediyesi ekipleri, son olarakta, afiş hazırlattırarak vatandaşlarda farkındalık yaratmaya çalışıyor.

Edirne Belediye Başkanlığı ile Edirne Hayvanları Koruma Derneği işbirliği sonucunda alınan kararla, Sokak Hayvanlarının aç kalmaması için vatandaşlarda farkındalık yaratmak amacıyla, “LÜTFEN ARTAN YEMEKLERİNİZİ ÇÖP KONTEYNIRLARININ YANINA BIRAKINIZ” yazan afişler hazırlandı.

Edirne Halkı’nın artan yemeklerini, sokakta yaşayan hayvanların rahatlıkla yiyebilmesi amacıyla hazırlattığı afişler, ilk günden halkta olumlu tepkiler aldı.

Sokak Hayvanları için kış boyunca şehrin muhtelif yerlerine hergün mama bırakan Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı yetkilileri, belirli bölgelerdeki yemek kapları ile su kaplarını da düzenli olarak bakımı yapıyor.

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, Edirne Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projelerinde Türkiye’deki birçok ilden daha önde olduğunu kaydederek, “Edirne Belediyesi olarak sadece insanoğlu için değil hayvanlarımız içinde önemli sosyal projelere imza atıyoruz. Yaşadığımız çevrede, etrafımızdaki tüm canlılarla birlikte yaşarken, sokak hayvanlarını yok sayamayız. Sokak hayvanlarının aç ve susuz kalmaması yada bakımları için Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağımız sürekli hizmet veriyor.” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30