banner137
banner25

Sinyalizasyonlar yazılıma takıldı!
Edirne belediyesi tarafından işletmesi yapılan trafik sinyalizasyon sistemi yazılım kurbanı.
Şehrin ana caddeleri üzerinde bulunan kavşaklara takılan sinyalizasyon sistemi yazılım yüklenememesi yüzünden değiştirilemiyor.
Yapılan gelişi güzel ayarlamalar ile belli bir süre rayında giden ve yeşil dalga adı verilen sistemle uyum içinde çalışan Atatürk Bulvar’ında ki sinyalizasyon sistemi de yazılım kurbanı.Gerekli tadilat ve değişiklikler konusunda yetkisi bulunan Belediye Makine İkmal Müdürlüğü ile Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü geçici çözümlerle arızaya geçen sinyalizasyonlara müdahale ederken yaşanan zaman sıkıntısını bir türlü gideremiyor.
Edinilen bilgiye sisteme müdahale etmek için ilgili firmanın yazılıma müdahale etmesi gerektiği ancak arada yaşan sıkıntılardan dolayı firmanın yazılımı yenilemediği belirtiliyor.Bazı kavşaklarda sürenin uzun olduğunu belirten yetkililer ise konunun çözümü için yoğun olan saatlerde trafik polislerinin kavşaklarda görev almasını sağlıyorlar.
90 saniyeye varan bekleme sürelerinden şikayetçi olan vatandaşlar ise sürenin bir an önce değiştirilmesini istediler.Ancak belediye yetkilileri yazılımın değişmeyeceği için bunun şimdilik imkansız olduğu görüşündeler.
 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30