banner78
banner25

Sezen
 Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Edirne programında konuşan Ak Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen Ak Parti olarak Edirne’de yüzde 30’a razı olduklarını ifade etti.
Kaynaklardan edinilen bilgiye göre Ak Parti Genel Merkezi tarafından Edirne bir araştır a yapıldığı ve “evet” oylarının yüzde 29 seviyelerinde seyrettiği öğrenilirken Bakan Eroğlu’nun programında konuşan Milletvekili Sezen’in bunu doğrular nitelikteki endişeli sözleri dikkat çekti.Törende konuşan Ak Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen de Edirne'ye yapılacak her yatırımın gelecek nesil için gelir elde etmesini sağlayacağını söyledi. Sezen; “16 Nisan geliyor. Önümüzde 56 gün var. Türkiye'de yeniden bir referandum yaşıyoruz. Edirneliler bu kadar yatırım ve destekten sonra inşallah 16 Nisan'da sandıklarda bizlere destek olursanız bu yatırımlar Edirne'ye çok daha fazla gelecektir.
Güçlü bir Türkiye ve Edirne için 16 Nisan'da evet diyoruz. Umudumuz Edirne'de yüzde 40'ların üzerinde bir evet oranı. Ama Edirne'de yüzde 30'u geçemiyoruz. Şu an için yüzde 40'a razı olmak durumunda kalırız ama daha yukarısı gelirse de biz de size hiçbir dakika uyumaksızın hizmete devam ederiz” ifadelerini kullandı. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30